Keitä varten olemme?

Lähialueella tuotetut raaka-aineet ravintolaasi.

Lakeuden Peruna- ja Juureskuorimo Oy on laadukkaisiin lähiruoan raaka-aineisiin erikoistunut tavarantoimittaja Lapualla. Yrityksen juuret ovat peräsin jo 90-luvulta Etelä-Pohjanmaalta Lapuan Hellanmaassa Inkeri ja Matti Perälän tilalta. Olemme toimineet siten jo 30 vuoden ajan. 

Lakeuden Peruna ja Juureskuorimo Oy on erikoistunut palvelemaan ravintola-alan asiakkaita, jotka haluavat tarjota asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä kotimaisista juureksista, kasviksista, vihanneksista helposti ja nopeasti. Tuotteemme ovat takuutuoreita, sillä ne valmistetaan ja toimitetaan saman päivän aikana asiakkaalle aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti kiloittain. Asiakas voi tilata vain sen verran kuin tarvitsee ja säästyy samalla hävikiltä.

Kaikista hankkimistamme raaka-aineista 95 prosenttia on peräsin Etelä-Pohjanmaalta. Lähialueen sopimusviljelijät ovat avainasemassa ja ovat koko toimintamme perusta. Siten voimme olla varmoja tuotteiden puhtaudesta ja kotimaisuudesta.

Toimitamme lähialueella tuotetut laadukkaat raaka-aineet ravintoloille, suurkeittiöille ja tilauksesta vaikkapa juhliin. Laadukkaat puolivalmisteet nopeuttavat ravintolakeittiön toimintaa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

Ravintolat: (Oy Alma Group Ab, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa ABC:t, Pihvipaikka Matador, Taltriikki, Onnen Juurella Oy, Uppalan Kartano, Veljekset Keskinen Oy jne.), teollisuus (Domretor Oy, Lapuan Leipä Oy), keskuskeittiöt, lounasravintolat, pitopalvelu... Liity sinäkin heidän joukkoonsa!